Szereplők

A Szuperbirka képregény szereplői


Szuperbirka - egy átlagosnak nem mondható birka, aki már a megjelenésében is trendet diktál (van köpenye, ugyebár ). Szereti az édességeket, aludni, néha netezik és minduntalan keresi a következő lehetőséget valamilyen szupertevékenységre.


Gomba - egy kelet-ázsiai Űrgomba, aki előszeretettel intézi szuperhősünk adminisztrációját, levelezését és egyébként is régi barátok.


Űruborkák - a galaktikus fő-kovászosuborka birodalom lényei, akik keresik az összes virágcserépbolygót, valamint minden talpalatnyi földet az univerzumban, hogy kovászoslé-űrrakétájukkal™ besavanyítsák és saját képükre formálják. Tagjaik között a csemegeuborka fajoktól a már túlkovászosított-tudós-agyalós uborkákig minden megtalálható, beleértve az Űruborka-királyt is.


Hóemberek - a "Havazássos" széria részekben tűnnek fel. Az űruborkák által életre keltett hóemberek szinte mindig csak egy célra tudnak gondolni, amelyet gazdáik határoznak meg. Ez általában cukorka és ajándékgyárak teljes elszigetelése a szállítóktól, vagy nemes egyszerűséggel csak valami rosszat tesznek a tűzre (pl.: egy város minden balpár cipőjét.... )


Mellettük még számos egyéb élőlényféle fel fog bukkani a történetben. Ismertetésük sorban következik, illusztrációs pótlások is érkeznek hozzájuk.